„Žalgirio“ fanai pašiepė „Ryto“ dublerius: „įsidėmėkit amžiams - Perlų vieta dugne“ (FOTO) (VIDEO)

D. Lukšta | NKLyga.lt nuotr.

Trečiąją pergalę iš eilės NKL – VIKINGLOTTO iškovojo gausaus sirgalių būrio palaikoma Kauno „Žalgirio-2“ ekipa. Giedriaus Bergaudo vedama ekipa namuose 86:81 (23:26, 22:16, 22:26, 19:13) palaužė Vilniaus „Perlą Energiją“ (2-2).



Šiose rungtynėse gausiai susirinko „Žalgirio“ fanai, kurie sukūrė puikią atmosferą bei iškėlė plakatą, kuri buvo skirta „Ryto“ pamainai: „įsidėmėkit amžiams - Perlų vieta dugne“.

„Derbio savaitgalis prasidėjo apsilankymu Kaustoje, kur susikovė Žalgirio dubleriai ir perlo komanda.

Prieš mačą iškėlėme banerį: "ĮSIMINKITE AMŽIAMS - PERLŲ VIETA DUGNE". Tai žinutė komandai, kuri net nesivadina ryto pavadinimu. Galime tik didžiuotis, jog Žalgiris yra visur Žalgiris, be jokių kitų pavadinimų ar rėmėjų vardų. Tikimės ir neleisim, kad būtų kitaip.


Rungtynes geriau pradėjo vilniečiai, tačiau antrajame kėlinyje nežymią persvarą išsikovoję žalgiriečiai ją išlaikė iki pat rungtynių pabaigos. Intriga laikėsi visą laiką, o palaikymui tai tik padėjo. Žinoma, norisi, kad priešai būtų atbelsti kuo labiau, bet užsivedimas maksimalus aikštėje ir galima tik buvo gėrėtis kaip dubleriai griūna ant žemės, kovoja nagais ir dantimis dėl kiekvieno kamuolio.

Po rungtynių pakūrename Kaustą gražiausių spalvų fajeriais ir atliekame jau tradicija tapusią bendrą skanduotę su visa komanda. Ir tai yra akimirkos dėl kurių gyvename - šiek tiek ilgiau užsilikęs Radvilas užveda dar vieną skanduotę ir mes visai išprotėjame“, - rašė „Green White Boys“.









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: