„Žalgiris“ nori trumpinti LKL sezoną

„Žalgiris“ nori trumpinti LKL sezoną

Daugkartinis LKL čempionas Kauno „Žalgiris“ atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. COVID-19 pandemija koreguoja komandų tvarkaraščius, o sezono pabaigoje nusimato tikras rungtynių maratonas.



24sek.lt praneša, kad žalgiriečiai paskaičiavo, jog jei sėkmingai ir toliau žais Eurolygoje, tai iki birželio mėnesio teks sužaisti net 50-60 rungtynių. Tai reiškia, kad pastaruosius penkius mėnesius Martino Schillerio auklėtiniai žaisti turėtų beveik kas antrą dieną.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas artimiausiu metu kreipsis į LKL ir prašys trumpinti sezoną iki trijų ratų. Šiuo metu čempionatas vykdomas keturių ratų sistema.

Tiesa, Krepsiniozinios.lt žiniomis, LKL nesvarsto tokio varianto ir tikisi sezoną baigti, kaip suplanuota.

Primename, kad LKL šį sezoną jau keturius kartus nukėlė „Žalgirio“ rungtynes.

Pasisakyti apie nukeltas rungtynes nusprendė ir vyriausiasis treneris Martinas Schilleris, kuris tikisi, jog sprendimas bus surastas.


 
„Tai nėra gerai, nes rungtynės buvo nukeltos dėl blogų dalykų. Negalime sakyti, kad tai yra gerai. Aš nežinau ir nemanau, ar kas nors žino, kas bus su nukeltomis rungtynėmis. Kaip jos sužaistos, kada bus sužaistos? Visi LKL klubai kartu su lyga tame yra kartu, mes tai išsiaiškinsime ir rasime sprendimą, kuris bus protingas ir dėl kurio sezonas sėkmingai vyks toliau“, - teigė treneris.

Verta paminėti, kad šį sezoną NBA komandos per 120 dienų sužais po 62 rungtynes.

Žalgiriečiai LKL čempionate šiuo metu turi vienuoliką pergalių ir vieną pralaimėjimą bei užima pirmąją vietą.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: