Atskleista suma, kurią „Maccabi“ ir „Olympiacos“ vilioja Th. Walkupą

Atskleista suma, kurią „Maccabi“ ir „Olympiacos“ vilioja Th. Walkupą

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ pagrindinis atakų organizatorius Thomas Walkupas ir toliau viliojamas kitų komandų.



Šįkart Milano žurnalistas Fabrizio Lorenzi skelbia, kad į finalo ketvertą pirmą kartą patekusi „AX Armani“ yra arti susitarimu su trečią sezoną „Žalgiryje“ rungtyniaujančiu Th. Walkupu.

Tiesa, anksčiau rašėme, kad Tel Avivo „Maccabi“ taip pat aktyviai domisi amerikiečiu. Th. Walkupas yra ir Pirėjo „Olympiacos“ akiratyje. Apie tai skaitykite čia.

Primename, kad pasiūlymą Th. Walkupui pateikė ir „Žalgiris“. Anot 15min.lt šaltinių, gynėjui pasiūlyta dvejų metų sutartis, tačiau jį aktyviai vilioja ir kiti klubai.

„Euroball’s Finest“ socialiniame tinkle praneša, kad „Olympiacos“ Th. Walkupui pasiūlė dviejų metų 1,5 mln. eurų vertės kontraktą, o „Maccabi“ - per sezoną 700 tūkst. JAV dolerių algą.

Tuo metu „AX Armani“ pasiūlymas kol kas nėra žinomas.

Th. Walkupas Kaune uždirba apie 350 tūks. eurų per sezoną.



Šiame Eurolygos sezone 28-erių 193 cm ūgio gynėjas Th. Walkupas vidutiniškai per 24 minutes įmesdavo 8,2 taško (46,9 proc. dvit., 37,1 proc. trit.), atkovodavo po 3 bei perimdavo 1,1 kamuolio, atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,6 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse T.Walkupo rodikliai dar solidesni – 8,4 pelnyto taško (45,3 proc. dvit., 40,3 peroc. trit.), 3,7 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio, 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir 14 efektyvumo balo per 21 minutę.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: