„Tesonet“ įkūrėjas T. Okmanas galutinai paneigė gandus, jog planuoja pirkti „Žalgirio“ akcijas

„Tesonet“ įkūrėjas T. Okmanas galutinai paneigė gandus, jog planuoja pirkti „Žalgirio“ akcijas

Stopkadras ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipoje neįvyks rimtas sandoris, po kurio „Žalgirio“ dalininkas Paulius Motiejūnas būtų pardavęs dalį savo dalių ir į LKL čempionų organizaciją būtų buvęs priimtas naujas narys.



Prieš metus rašėme, kad informacinių technologijų bendrovė „Tesonet“ ir jos įkūrėjas bei bendrasavininkis Tomas Okmanas norėjo įsigyti „Žalgirio“ 25 proc. komandos akcijų, tačiau šis sandoris neįvyks. Pasirodo, kad ši informacija buvo netiksli.

T. Okmanas davė interviu laidai „Proto industrija“, kurioje atskleidė, jog neplanuoja pirkti „Žalgirio“ akcijų.

„Neplanavome ir neplanuoju pirkti „Žalgirio“ akcijų. Klubas turi puikius savininkus ir yra gerai valdoma ekipa. Su pačiu Pauliu Motiejūnu esame geri draugai. Mes visada jiems padedame tiek, kiek galime, nes „Žalgiris“ yra numeris vienas Lietuvoje.


Anksčiau teko bendrauti su P. Motiejūnu dėl investavimo, ar prijungti kitą bendrovę prie „Žalgirio“, tačiau akcijų pirkti tikrai neplanavome“, - kalbėjo T. Okmanas.

Krepšinio užkulisiuose sklandė gandai, jog T. Okmanas už 25 proc. akcijas norėjo sumokėti apie 2-3 mln. eurų, o jo valdoma įmonė būtų tapusi nauju generaliniu rėmėju, o tai reiškia dar papildomą milijoną eurų per sezoną.

Šiuo metu „Tesonet“ yra viena didžiausių Baltijos šalyse informacinių technologijų bendrovių, turinti per 1,4 tūkst. darbuotojų. Įmonės ofisai veikia ne tik Lietuvoje.

Didžiausioje IT įmonėje Baltijos šalyse iš viso dirba per beveik 1,4 tūkst. darbuotojų, o pagrindinės įmonės rinkos yra JAV, Kanada, Australija, Vokietija ir kitos didžiosios šalys. Iš viso kompanija gaubia per 80 pasaulio valstybių.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: