Solidi suma: aiškėja, kiek „Žalgiris“ galėtų skirti pinigų sudėties stiprinimui

Solidi suma: aiškėja, kiek „Žalgiris“ galėtų skirti pinigų sudėties stiprinimui

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai startavo naujajame sezone ir LKL čempionate iškovojo dešimt pergalių ir patyrė vieną pralaimėjimą. Tuo metu Eurolygoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai savo sąskaitoje turi šešias pergales ir penkis pralaimėjimus.



Kaip jau rašėme, daug žadantis „Žalgirio“ startas paskatino kalbas apie pastiprinimą, tačiau artimiausiu metu, bent jau šiais kalendoriniais metais, kauniečiai stiprintis neplanuoja.

Taip pat naujokas antroje sezono pusėje į „Žalgirį“ atvyks tik tuomet, jei Kaunas oficialiai gaus galimybę rengti finalo ketvertą, arba kažkuris iš dabartinių žaidėjų patirs traumą.

Kitu atveju, „Žalgiris“ nekvies pastiprinimo.


Primename, kad dar vasaros pabaigoje „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas atskleidė, kad pasiliko galimybę stiprintis sezono metu.

Dabar ima aiškėti, kiek pinigų „Žalgiris“ pasiliko atsargoje, kuriuos galėtų išleisti stiprinant sudėtį.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tai turėtų būti apie 300 tūkst. eurų.

„Žalgiris“ šį sezoną planuoja disponuoti 11,3 mln. eurų biudžetu.

Iš šios sumos, 7,2 mln. eurų sudaro žaidėjų algas, 1,8 mln. eurų – administracinės išlaidos ir 2,3 mln. eurų – kitos išlaidos komandai.

Įdomu, kad šiuo metu dabartinių žaidėjų ir trenerių išlaidos siekia apie 6,9 mln. eurų. Tai reiškia, kad kauniečiai gali turėti bent 300 tūkst. eurų atsargoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: