Ispanų spauda stebėjosi „Žalgirio“ sirgaliais: „Reikia tikėtis, kad krepšininkai liks sveiki“

Zalgiris.lt / Lino Žemgulio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (4/1) ketvirtadienio vakarą Eurolygoje patyrė pirmąją nesėkmę. Martino Schillerio auklėtiniai namuose 82:94 nusileido „Valencia“ (3/1) klubo krepšininkams.



Po šio mačo ispanų spauda žavėjosi „Valencia“ krepšininkais, kurie įveikė Eurolygos lyderius.

Jie taip pat stebėjosi arenoje susirinkusiais sirgaliais.

„Valensijos klubas kantriai dirbo ir sekino „Žalgirio“ jėgas, kol pasiekė pergalę. LKL čempionai nebepataikė iš toli ir svečiams priešinosi tik kelius prie krepšio radęs Augustine‘as Rubitas. Bet sustabdyti „Valencia“ buvo neįmanoma“, - rašė MARCA.


„Trys „Valencia“ tritaškiai iš eilės ir iš esmės protingesnė gynyba, solidesnis varžovų perdavimų skaitymas ir kelių atakuoti iš toli uždarymas leido priartėti. Nors Milaknis dar bandė įpūsti gyvybės „Žalgiriui“, bet Ponsarnau reagavo greitai, užkūrė komandą, pasikliovė lyderiais ir pasiėmė pergalę“, – rašė plazadeportiva.com

„Oranžiniai tobulai žaidė antroje pusėje ir patiesė Eurolygos lyderius. Tiesa, buvo keista matyti tiek žiūrovų, kuomet pasaulį yra sukausčiusi koronavirusas. Reikia tikėtis, kad krepšininkai liks sveiki“, - informuoja „Superdeporte“.

„Kauno „Žalgiris“ žaidė laisvą, greitą krepšinį. Logiški metimai ir nusimetimai. Po ilgosios pertraukos varžovai pasitempė ypač gynyboje ir individualiuose kovose išryškėjo tas skirtumas. Žalgiriečiai nežaidė kažkaip blogai, tiesiog Eurolygoje taip būna, kad varžovas irgi žaidžia gerai ir kartais to gana pergalei pasiekti.

Verta paminėti, kad „Žalgirio“ arenoje stebėjo 5131 žiūrovas. Nepaaiškinamas ir abejonių Eurolygos nuostatais keliantis skaičius“, - pasakojo „As“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: