M. Schilleris: „Esu laimingas dėl vienodai paskirstytų minučių“ (Ž. Urbonas: „Lengvai tariant - dzin“)

M. Schilleris: „Esu laimingas dėl vienodai paskirstytų minučių“ (Ž. Urbonas: „Lengvai tariant - dzin“)

Kauno „Žalgiris“ (17-2) antrą kartą ant to paties grėblio neužlipo. Užtikrintai rungtyniavę Lietuvos čempionai laimėjo teritorijoje, kurioje sausį buvo netikėtai suklupę.



Martino Schillerio kariauna svečiuose 102:78 (27:18, 24:16, 27:24, 24:20) susitvarkė su nukraujavusia Utenos „Juventus“ (16-7).

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Labai gerai žaidėme. Septyniese taip atlaikyti tokį spaudimą... Jie buvo pikti ir spaudė mus nuo pačios pradžios. Man buvo svabiausia, kad negautume daugiau traumų. Šitie septyni vyrai šaunuoliai, pasirodė geriau nei tikėjausi. Buvo mintis, kad reikia nepralaimėti 40 taškų skirtumu. Tikrai neramu buvo, nes rotacija nulinė“, – po pralaimėjimo kalbėjo Ž. Urbonas.


„Utenos ekipa puolime žaidžia labai gerai, tačiau be pagrindinių savo gynėjų dalykus daryti jiems buvo sunkiau. Tai buvo akivaizdu. Tokia realybė. Mes pirmoje mačo pusėje žaidėme gerai gynyboje, ir nors to paties nepavyko padaryti po pertraukos, esu laimingas dėl vienodai paskirstytų minučių. Dabar reikia ruoštis rungtynėms, kurias žaisime jau po 48 valandų“, – sakė M. Schilleris.





LKL.lt

Video rekomendacijos: