Th. Walkupas artėja prie susitarimo su „Maccabi“

Th. Walkupas artėja prie susitarimo su „Maccabi“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį sužaidė paskutinias šio sezono Eurolygos rungtynes, o po pusmečio žalgiriečiai sugrįš itin pasikeitęs.



Anksčiau rašėme, kad „Žalgirio“ lyderis veikiausiai persikels į Maskvos CSKA, o dabar pranešama, kad į Tel Avivo „Maccabi“ gali išvykti Thomas Walkupas.

Žurnalistas Nemanja Žoričius socialiniame tinkle praneša, jog Th. Walkupo ir „Maccabi“ derybos yra pažengusios, o šiuo metu vyksta derybos dėl finansinių detalių.

Pasak serbo, tikimasi, jog netrukus bus pasiektas žodinis susitarimas.




Spėjama, kad Th. Walkupo atlyginimas Izraelyje būtų dvigubas didesnis, nei Kaune. LKL čempionų gretose krepšininkas uždirba apie 350 tūkst. eurų.

Primename, kad anksčiau garsus Rusijos krepšinio komentatorius bei analitikas Vladimiras Gomelskis pasiūlė Maskvos CSKA ekipai atkreipti dėmesį į Th. Walkupą. Apie tai skaitykite čia.

Šį sezoną Th. Walkupas Eurolygoje vidutiniškai per 24 minutes pelno po 8,2 taško, atkovoja po 3 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 4,5 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 10,6 naudingumo balo.

Tuo tarpu LKL pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai įmeta po 6,8 taško, sugriebia po 3,7 kamuolio, atlieka po 5,5 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 12,1 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: