Ar norėtumėte, kad L. Westermannas sugrįžtų žaisti į „Žalgirį“? (Apklausa)

Ar norėtumėte, kad L. Westermannas sugrįžtų žaisti į „Žalgirį“? (Apklausa)

Praėjusį penktadienį rašėme, kad Kauno „Žalgirio“ garbę jau trečią kartą per savo karjerą gali ginti puikiai žinomas gynėjas – Leo Westermannas.



„Barcelona“ ketina nutraukti su 28 metų 198 cm ūgio žaidėju galiojantį kontraktą, sumokėdama jam kompensaciją, o likusią sumą kaip atlyginimą kitą sezoną mokėtų jau Kauno klubas.

Tuo pačiu būtų ir savotiški mainai. Į „Barceloną“ atvyks Rokas Jokubaitis, o į Lietuvą - L. Westermannas.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar norėtumėte, jog L. Westermannas sugrįžtų žaisti į „Žalgirį“?




Taip pat informuojama, kad LKL čempionai turėtų gauti kiek mažesnę išpirką už R. Jokubaitį, apie 350 tūkst. eurų, nei numatyta, bet už tai gaus dalį NBA išpirkos, jei įžaidėjas persikels į NBA.

20 metų 193 cm ūgio R. Jokubaitis „Barcelona“ gretose užims Leandro Bolmaro vietą, kuris vasarą kelsis į Minesotos „Timberwolves“.

Verta paminėti, kad lietuvis vasarą gali būti pakviestas ir NBA naujokų biržoje. Čia mūsiškiui prognozuojamas pirmojo rato pabaigos šaukimas.

Primename, kad vsarą „Žalgirio“ gretas paliks Marius Grigonis, kuris susitarė su Maskvos CSKA. Arti išvyko yra ir Nigelis Hayesas bei Thomas Walkupas.

Šį sezoną R. Jokubaitis Eurolygoje vidutiniškai per 21 minutę pelnydavo po 7 taškus, atkovodavo po 1,7 kamuolio, atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 6,8 naudingumo balo.

Tuo tarpu LKL čempionate R. Jokubaitis vidutiniškai įmeta po 8,4 taško, atkovoja po 1,5 kamuolio, atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 9,5 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: