„B TriBūna“ organizuoja masiškiausią išvyką į „Žalgirio“ areną

„B TriBūna“ organizuoja masiškiausią išvyką į „Žalgirio“ areną

B TriBūna nuotr.

Lapkričio 7 diena įvyks pirmasis šio sezono LKL grandų mūšis, kuomet į kovą stos Vilniaus „Rytas“ ir Kauno „Žalgiris“. Šios rungtynės bus žaidžiamos Kaune.



Tuo metu sostinėje dvi geriausios praėjusio sezono komandos susitiks 2022 metų sausio 23 d.

Ištikimiausi „Ryto“ sirgalių grupuotė „B TriBūna“ artėjant šioms rungtynėms kviečia savo sirgalius susivienyti ir kartu vykti į „Žalgirio“ areną.

Primename, kad LKL čempionate vilniečiai laimėjo penkis kartus bei patyrė vieną pralaimėjimą. Tuo metu „Žalgiris“ iškovojo visas septynias pergales.


„Mes prisimename tą neįtikėtiną jausmą...2017 metų gruodžio 10 diena. Vilniaus traukinių stotis. Puse tūkstančio rytfanių vienoje vietoje, kažkokia utopija virtusi realybe. Visi dar sunkiai suvokdami, jog tai iš tiesų vyksta, galvojome ar tikrai pavyks „pramušti“ rimtą palaikymą. Ir tada pirma „Trys gražiausios spalvos“ daina... Iki tol ji niekada neskambėjo taip galingai, jos niekada nedainavo tiek žmonių. Patys matome į kokį masyvų reiškinį ji pavirto per keturis metus. Ją žino kiekvienas arenos žiūrovas. Ją žino žaidėjai.

Palaikymas išsirutuliojo iki tokio lygio, kad Vilniuje per „eilines“ rungtynes visa arena gali atsistoti ir dainuoti sudėtingas dainas, ploti, šokinėti. Manome, jog ta gruodžio 10 yra atspirties taškas.
 
Turbūt dauguma iš mūsų turi nuostabių atsiminimų iš tų masinių išvykų. Neapsakomos vienybės ir pasididžiaivmo akimirkos. Dar nuostabiau, jog tokį palaikymą vainikavo Ryto pergalė.

Ir štai...mes vėl čia.

Džiaugsmingai pranešame, jog po ilgo laiko B Tribūna organizuoja Ryto fanų išvyką į Kauną. Lapkričio 7 dieną.

Visi, bent kartą su mumis buvę Kaune, žinote kokių „išdaigų“ ten patirdavome, nuo ilgo laukimo koridoriuose iki stovėjimo viršutinėse eilėse bei žiūrėjimo į švieslentę.

Klubo vadovų raginimų bei kompromisų dėka pavyko suderinti visas sąlygas palaikymui ir normaliam patekimui į areną.


Todėl kviečiame VISUS prisijungti prie lapkričio 7 išvykos ir sekmadienį sujudėti Kaune. Mūsų klubas kartu su mumis šia tema dar yra paruošęs siurprizų, todėl raginame nedelsti ir apsibrėžti dieną RAUDONAI.

Gi žinai, kad nori, žinai, kad praleist negali. Rašyk visiem draugam ir staigiai registruojamės 😉. Užsiregistravus, tau bus rezervuotas kelionės + rungtynių bilietas.

Ateinančiomis dienomis – daugiau info“, - rašo „B TriBūna“.








Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: