Praradimas „Žalgirio“ administracijoje: paliko svarbi darbuotoja (Vis dar ieškomas naujas direktorius)

Praradimas „Žalgirio“ administracijoje: paliko svarbi darbuotoja (Vis dar ieškomas naujas direktorius)

Kauno „Žalgirio“ verslo vystymo vadovė Unė Marija Jurkštaitė pranešė, kad palieka komandos gretas.



Jį ocialiniame tinkle „Linkedin“ dėkojo „Žalgiriui“ ir linkėjo komandai sėkmės.

„Buvo septyneri nuostabūs metai „Žalgirio“ organizacojoje, kur daug ko išmokau, turėjau kūrybos laisvę, galėjau realizuoti save ir pažinti įkvepiančių žmonių. Ačiū „Mano komandai“ už šiuos metus ir sukurtą ryšį“, – rašė Jurkštaitė.

U. M. Jurkštaitės nauja darbovietė - „YTL Arena Bristol“ įmonė.


Primename, kad U. M. Jurkštaitė „Žalgiryje“ pradėjo dirbti kaip bilietų pardavimo vadybininkė, bet vėliau jau tapo bilietų pardavimo vadovė, o dar po kelių metų - verslo vystymo vadovė.

Kas jos vieta užims „Žalgirio“ ekipoje - nežinoma.

Šiuo metu „Žalgiris“ vis dar tęsia vykdančiojo direktoriaus paieškas.  Šias pareigas užimsiantis žmogus vadovaus „Žalgirio“ organizacijos verslo daliai.

Naujam darbuotojui teks vadovauti vadovų komandai, koordinuoti verslo veiklą ir operacijas bei užtikrinti plėtrą, kokybę ir efektyvumą, kartu su departamentų vadovų komanda įgyvendinti organizacijos strategiją, įvairius procesus ir skleisti organizacijos vertybes.

Dabartinis klubo direktorius Paulius Motiejūnas toliau vadovaus visai Kauno „Žalgirio“ organizacijai, bet nuo šiol dar daugiau orientuosis į sporto srities valdymą. Plačiau apie tai skaitykite čia.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: