E. Šeškus atskleidė, kurios komandos jam siūlė kontraktus (VIDEO)

E. Šeškus atskleidė, kurios komandos jam siūlė kontraktus (VIDEO)

Jonavos „CBet“ klubas trečiadienį pranešė, kad komandoje liks vienas pagrindinių praėjusio sezono žaidėjų – Edvinas Šeškus.



Gynėjas prie „CBet“ ekipos prisijungė dar 2020 metų pavasarį ir per kelis sezonus Jonavoje tapo tikru vietos sirgalių numylėtiniu. Prieniškis praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone atstovaudamas Jonavą rinko 11,2 taško, 3,8 atkovoto kamuolio, 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir 11,3 naudingumo balo vidurkius.

Po šios naujienos E. Šeškus savo vaizdo tinklaraštyje papasakojo, iš kokių klubų buvo sulaukęs pasiūlymų vasarą bei kokios vertės kontraktus jis turėjo galimybę pasirašyti.

E. Šeškus atskleidė, kad juo domėjosi ekipos iš Rumunijos, Taivano, Olandijos ir Italijos.


„Rumunų pasiūlymas siekė 80–90 tūkstančių eurų, olandai siūlė 60 tūkstančių, italai – 70 tūkstančių. Azijoje yra visai kiti pinigai. Nėra ką lyginti.

Nors pinigai ir dideli, tačiau išvykti į užsienį stabdo dukrytės gimimas. Nusprendžiau likti Lietuvoje ir nepraleisti gimdymo bei pirmųjų mėnesių. Noriu būti su šeima.

Manimi domėjosi ir „Wolves“, su kuriais turėjau labai pažengusias derybas, bet tada vyr. treneriu netikėtai tapo Rimas Kurtinaitis ir man pasakė, jog netinku jų schemoms.

Galiausiai liko du pasiūlymai - iš Utenos ir Jonavos. Pasirinkau „CBet“ variantą“, - pasakojo E. Šeškus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: