Rinktinės fanai: „Brazdeikis yra geriausia, kas galėjo nutikti Lietuvos krepšiniui ir „Žalgiriui“

Rinktinės fanai: „Brazdeikis yra geriausia, kas galėjo nutikti Lietuvos krepšiniui ir „Žalgiriui“

FEB.es nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sausakimšoje Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje dramatišku būdu pratęsė savo pergalių seriją pasirengimo cikle iki šešių.



Kazio Maksvyčio vyrai sostinės sirgalių akivaizdoje 78:76 (25:17, 14:13, 17:23, 22:23) po atkaklios kovos patiesė Ispanijos rinktinę, kurią prieš dvi dienas dramatiškai įveikė ir Gran Kanarijoje (82:77).

Po šios pergalės rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ignas yra geriausia, kas galėjo nutikti šiais metais Lietuvos krepšiniui ir Žalgiriui. Pergalė saldi ir pelnyta, kuri nuteikia pozityviai prieš Europos čempionatą“, - rašė Armi.


„Puiku! Graži pergalė! Šaunuoliai!“, - džiaugėsi Marius.

„Pergalė šaunu! Bet su trimis žaidėjais bus sunku čempionate“, - komentavo Dainius.

„Su pergale! Ši rinktinė eis toli!“, - rėžė Raimundas.

„Su tokiais tragiškais įžaidėjais, čempionate bus labai liūdna.. Anksčiau buvo pastovus verkimas dėl Kalniečio sugebėjimų, bet dabar dar liūdnesnis vaizdas. Reikia tikėtis, kad čempionate viskas kitaip bus. Gerai, kad yra tokių kaip Brazdeikis, Grigonis kurie patys iš savęs gali susikurt“, - savo mintis išdėstė Ramutis.

„Žinau tiek, nežinau ar medalius laimės, bet eurbasketas bus geras, bus įdomus, bus kovingas. Rinktinė stipri, laukiam“, - komentavo Aurimas.

„Be Jono Valančiuno, Sabonio, Brazdeikio tikrai būtų buvę prastai. Svarbiausia, kad viskas susiklostė sėkmingai, ir vėl kovingumo nepritrūko Ignui. Nors, ir darė klaidų, bet išliko greitas ir kovingas. Šaunuolis!“, - rašė Viola.

„Ignas dar kartą parodė savo jėgą“, - džiaugėsi Lukas.


„Pradžia gera, kad ko toliau to geriau, nesustokit vyrai, sėkmės!“, - komentavo Margarita.

„Brazdeikis geras, senai rinktinei reikėjo žaidėjo su kiaušais. Gerai, kad Motiejúno nėra, dar ir Kuzminską ilsėtis reikia palikti“, - rėžė Viktoras.

„Sakykit ką norit, bet mūsų antras penketas yra kažkas tragedija, baisu sulaukt rungtyniu su Slovėnais, Prancuzais ar tai paciais Serbais“, - savo mintis išdėstė Augustinas.


„Labai smagiai viskas žiūrisi. Kiek antroje pusėje sustojo su antra sudėtimi, nes dar treneriai bandosi variantus. Bet pagrindas atrodo labai stipriai“, - komentavo Andrius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: