„Žalgirio“ akiratyje - NBA rungtyniavęs gynėjas (VIDEO)

„Žalgirio“ akiratyje - NBA rungtyniavęs gynėjas (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ komanda dėliojasi kito sezono planus ir jau ieško naujokų.



Šįkart italų žurnalistas Matteo Andreani praneša, kad LKL čempionai veda derybas su 28 metų 193 cm ūgio gynėju Jerianu Grantu.

J. Grantas taip pat domina Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Pirėjo „Olympiacos“ ekipas. Tiesa, pažymima, jog krepšininkas nėra pagrindinis bei prioritetinis jų pasirinkimas.

Amerikietis šį sezoną pradėjo Vašingtono „Wizards“ klube, bet vėliau persikėlė į Patrų „Promitheas“ ir tapo komandos lyderiu.


Graikijos čempionate gynėjas vidutiniškai per 33 minutes pelno po 15,5 taško (55 proc. dvit., 50 proc. trit., 76,6 proc. baud.), atkovoja po 3,7 ir perima po 2,1 kamuolio, atlieka po 6,2 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 22,6 naudingumo balo.

Verta paminėti, kad Patrų komandoje taip pat rungtyniauja ir jo brolis Jerai Grantas, kuris žaidė ir Klaipėdos „Neptūno“ ekipoje.

2015 metais J. Grangą NBA naujokų biržoje 19 šaukimu pašaukė Vašingtono „Wizards“ ir iškart išmainė į Niujorko „Knicks“, kur praleido trejus metus.

Vėliau atletas persikėlė į Čikagos „Bulls“ bei vilkėjo šios komandos marškinėlius G lygoje. Jis taip pat rungyniavo Orlando „Magic“ bei „Wizards“ ekipose.

NBA lygoje jis iš viso sužaidė 279 rungtynes ir vidutiniškai įmesdavo po 6,1 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio bei atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: