„Žalgirio“ dėlionėje liko vos vienas nežinomasis

„Žalgirio“ dėlionėje liko vos vienas nežinomasis

VTB ir stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgiris“ naująjį sezoną pasitiks atsinaujinęs – klubą paliko būrys krepšininkų, o jų vietą jau užpildė nauji ekipos pirkiniai.



Ketvirtadienį „Žalgiris“ pranešė, kad gynėjų grandį sustiprino patyrusiu Eurolygos krepšininku. Lietuvos čempionai sudarė vienerių metų sutartį su 31-erių latviu Janiu Strelnieku.

Būtent latvis užims išvykusio Mariaus Grigonio vietą.

Po šio žingsnio tapo aišku, kad „Žalgiris“ atsitraukė nuo Jaka Blažičiaus, kurio paslaugomis itin domėjosi Martinas Schilleris.

Tai reiškia, kad vienintelis „Žalgirio“ sudėties nežinomasis liko pagrindinis įžaidėjas. Šią vietą užims Emmanuelis Mudiay arba gynėjas iš NBA vasaros lygos. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Primename, kad šią vasarą LKL čempionų gretas jau papildė Mantas Kalnietis, Nielsas Giffey, Edgaras Ulanovas, Tyleris Cavanaugh, Joshas Nebo bei J. Strelniekas.



Tuo metu komandą paliko Marius Grigonis, Thomas Walkupas, Patricio Garino, Augustine'as Rubitas, Rokas Jokubaitis ir Nigelis Hayesas.

LKL čempionai netrukus atsisveikins ir su Steve'u Vasturia.

Šiuo metu „Žalgirio" sudėtis atrodo taip: Paulius Jankūnas, Janis Strelniekas, Artūras Milaknis, Mantas Kalnietis, Joshas Nebo, Edgaras Ulanovas, Karolis Lukošiūnas, Lukas Lekavičius, Marekas Blaževičius, Joffrey Lauvergne'as, Nielsas Giffey ir Tyleris Cavanaugh.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: