Šio sezono A. Milaknio atlyginimas - vienas solidžiausių tarp „Žalgirio“ lietuvių

Šio sezono A. Milaknio atlyginimas - vienas solidžiausių tarp „Žalgirio“ lietuvių

Zalgiris.lt nuotr.

Su pertraukomis jau 11 metų Lietuvos čempionams atstovaujantis Kauno „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis vis dažniau dėl banguojančio savo žaidimo sulaukia fanų ir ekspertų priekaištų.



Vasarą sklido gandai, jog 35 metų 195 cm ūgio krepšininkas gali palikti Kauną, vis tik gynėjas nusprendė pasilikti ir toliau plėšyti „Žalgirio“ arenos tinklelį taikliais metimais.

Gynėjas 2020 metais sudarė dvejų metų kontraktą, kuris baigsis po 2021-2022 metų sezono.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, A. Milaknis 2020-2021 metų sezone uždirbo apie 250 tūkst. eurų, o šį sezoną jo atlyginimas yra apie 230 tūkst. eurų.

Verta paminėti, jog žalgiriečio atlyginimas yra vienas solidžiausių tarp visų „Žalgirio“ komandoje rungtyniaujančių lietuvių.



Primename, kad 2016 m. į „Žalgirį“ iš Kazanės „Uniks“ sugrįžęs atletas dešimt kartų tapo Lietuvos čempionas su „Žalgiriu“. Jis taip pat keturius kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę.

Šį sezoną A. Milaknis Eurolygoje per 17 minučių įmeta po 6,2 taško, atkovoja po 1 kamuolį bei renka po 3,9 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate snaiperis vidutiniškai pelno po 7,8 taško, atkovoja po 1,6 kamuolio, atlieka po 1,7 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 8,2 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: