„Žalgirio“ fanai apie šį sezoną: „Trūko geresnių žaidėjų“

„Žalgirio“ fanai apie šį sezoną: „Trūko geresnių žaidėjų“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (14-20) krepšininkai pralaimėjimu užbaigė Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose rezultatu 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) nusileido Madrido „Real“ (27-7) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Bet žaidimas gražus ir prieš stipriausią klubą. Super, neblogas sezonas. Galejo būti geriau su įkrintamosiomis, bet matosi, kad žalgiriui trūko žaidėjų geresnių šiame sezone“, - rašė Karolis.


„Blemba ir prieš akis tebestovi du epizodai, Keenano airball ir kai Manek liepsnodamas pasigavo, pagasdino ir tiesiog mete floateri nors galėjo leist trajaką, atrodo smulkmena, bet bent vienas sėkmingas epizodas iš šių jau būtų +1. Atrodo nieko nelemiančios rungtynės, bet širdis plyšta. Na aišku ir gera pamoka Doviui, kad bauduot reikia vyriškai, kad rankų neiškeltų pasui atiduoti, bet jis 100 proc. atidirbs tokius epizodus ateityje. Nu, o reale kam beatiduosi tą pasą visi tik ir laukia savo šNso į tokį metimą, šįkart Deckas atsidūrė laiku ir vietoje. Ačiū už kovą vyrai.Tikiuosi Evansas nenorės, kad paskutinis jo metimas Kaune - eurolygoje būtų airballas ir jau kito sezono pirmose rungtynėse ištaisys klaidelę“, - komentavo Tadas.

„Šiaip rungtynės atspindinčios visą sezoną - tragiška pirma pusė, fantastiškas sugrįžimas, bet galiausiai pralaimėjimas vistiek...“, - rašė Darius.

„Ačiū už kovą ir iėgas už sezoną. Kaupiamės LKL kovoms. Lengva nebus“, - rėžė Ramūnas.

„Ačiū už šį sezoną ir gražias emocijas. Gaila pritrūkom tų kelių pergalių bet toks tas krepšinis yra. Sugrįšime kitą sezoną stipresni“, - savo mintis išdėstė Evaldas.

„Jei ne FIBA pertrauka, dabar mes būtume įkrintamosiose“, - mintimis dalinosi Gvidas.

„Nuostabus buvo spektaklis, teatras ir pabaigoje drama! Nuostabi sezono pabaiga! Ačiū visai komandai už kovą, už nepakartojamas akimirkas! Būkite sveiki ir laimingi! Iki kito sezono!“, - rašė Julėta.

„Ačiū, Jūs laikėtės iki pabaigos ir nepadarėt gėdos...pritrūko šiek tiek sėkmės...“, - džiaugėsi Ona.


„Labiausiai neramina, kad tiek žaidėjų pratęstų, iš kito sezono galima nieko ir nesitikėt“, - rėžė Lukas.

„Ačiū už kupiną emocijų ir netikėtumų sezoną. Tikime, kad kitas Eurolygos sezonas bus geresnis“, - savo mintis išdėstė Dominykas.

„Paskutinės varžybos baigėsi liūdnai.. BET sezonas buvo tikrai neblogas, ypač antroji jo pusė. Ačiū komandai ir laukiam kito, tikėkimės dar geresnio sezono“, - mintimis dalinosi Jovita.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: