„Žalgirio“ akiratyje atsidūrė „Valencia“ gynėjas

„Žalgirio“ akiratyje atsidūrė „Valencia“ gynėjas

Kauno „Žalgirio“ komanda ir toliau dėlioja kito sezono sudėtį.



LKL čempionai pratęsė kontraktus su Brady Maneku ir Laurynu Biručiu, bei nusitaikė į trijų pozicijų žaidėjus. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Tuo metu žurnalistas Matteo Bottelli praneša, kad „Žalgirio“ ekipos akiratyje atsidūrė „Valencia“ gynėjas Chrisas Jonesas.

Tiesa, LKL čempionams dėl amerikiečio parašo turės dar pakovoti. 31 metų 188 cm ūgio gynėjas taip pat domina Balonijos „Virtus“ ir Belgrado „Partizan“ komandas.


Įdomu, kad Ch. Jonesas „Žalgirio“ akiratyje buvo ir 2022 metais, bet tada krepšininkas pasirinko Valensijos klubo pasiūlymą.

Verta paminėti, kad Ch. Joneso ir „Valencia“ kontraktas galioja iki 2026 metų vasaros, tačiau sutartyje yra galimybė palikti komandą.

Šį sezoną Ch. Jonesas Eurolygoje vidutiniškai per 26 minutes pelnydavo po 12,7 taško, atkovodavo po 2,1 ir perimdavo po 1,2 kamuolio, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13,3 naudingumo balo.

Ispanijos čempionate krepšininkas vidutiniškai renka po 12,4 taško, 1,9 atkovoto kamuolio, 4,1 rezultatyvaus perdavimo bei 13,6 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: