E. Atamanas: „Giannis Antetokounmpo pasakė, kad esu geriausias treneris pasaulyje“

E. Atamanas: „Giannis Antetokounmpo pasakė, kad esu geriausias treneris pasaulyje“

Eurolygos čempiono titulą iškovojo Marius Grigonis. Jo atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ sekmadienį Berlyne finale 95:77 (25:36, 24:18, 15:7, 31:19) nugalėjo titulą gynusią Madrido „Real“ ekipą.



Pastarajį kartą Atėnų klubas Eurolygos titulą buvo iškovojęs 2011 metais, o iš viso tai yra jau septintasis šio klubo Eurolygos trofėjus.

Po mačo „Panathinaikos“ vyr. treneris Erginas Atamanas dėkojo savo auklėtiniams

„Nuostabus jausmas, nes pasiekėme vieną iš įspūdingiausių rezultatų Europos krepšinio istorijoje. Praėjusį sezoną finišavus 17 vietoje, atvykti čia ir laimėti titulą esant tiek daug „Panathinaikos“ sirgalių yra neįtikėtina.


Rungtynių nepradėjome gerai ir pirmajame kėlinyje praleidome 36 taškus. Galbūt visi pradėjo galvoti, kad tai bus nuobodus finalas. Tačiau mes apie tai niekada negalvojome. Per minutės pertraukėles ir per ilgąją pertrauką kalbėjome, kaip pagerinti gynybą. Mūsų žaidimas sugrįžo trečiajame kėlinyje, kai leidome jiems pelnyti tik septynis taškus. Tuomet išlaikėme kontrolę, paskutiniame kėlinyje žaidėme tobulą krepšinį.

Malonu sulaukti komplimentų iš Giannio Antetokounmpo. Jis po rungtynių man pasakė, kad esu geriausias treneris pasaulyje. Jei taip sako NBA MVP, tai yra didelė garbė man“, - kalbėjo turkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: