K. Evanso žinutė po operacijos: „Gyvenimas nėra sąžiningas ir niekada toks nebus“

K. Evanso žinutė po operacijos: „Gyvenimas nėra sąžiningas ir niekada toks nebus“

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ gynėjas Keenanas Evansas ilgą laiką turės praleisti be krepšinio. Žalgiriečiui pirmadienį „Gijos Klinikose“ buvo atlikta kelio operacija.



Traumą K.Evansas patyrė „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijos trečiųjų rungtynių su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ trečiojo kėlinio pabaigoje. Pašokęs į orą jis pajuto kelio skausmus ir aikštelę galėjo palikti tik su komandos draugų pagalba.

Po operacijos praėjus pasyvios reabilitacijos laikui, K.Evanso laukia nauja apžiūra, po kurios bus nustatyta tolimesnė reabilitacijos eiga, tačiau jau dabar aišku, kad ji truks ne mažiau 6–8 mėnesių.

Antradienį K. Evansas išplatino žinutę, kurioje dėkojo sirgaliams už palaikymą.


„Žodžiais sunku apsakyti, kaip dabar jaučiuosi. Tiesiog labai gaila viso to, žinant, kaip stipriai stūmiau save, kad grįžčiau į aukščiausią žaidimo lygį. Tačiau gyvenimas nėra sąžiningas ir niekada toks nebus. Dievas neklysta ir dabar viskas priklauso nuo manęs. Reikia išlikti kantriam ir pasitikėti juo.

Atsiprašau Kauno ir „Žalgirio“ fanų, kad šį sezoną negalėsiu padėti kovoti dėl titulo. Žinoma, sirgsiu už komandą finale.

Tie, kurie žino mane, žino mano charakterį, supranta, jog aš bandysiu vėl grįžti dar geresnis ir stipresnis. Negaliu atsakyti kiekvienam, bet noriu pasakyti labai ačiū visiems už jūsų meilę ir gautas palaikymo žinutes. Telaimina jus visus Dievas“, - rašė K. Evansas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: