N. Melli: Milane praleidau daugybę metų, o iš Messinos sulaukiau 45 sekundžių skambučio

N. Melli: Milane praleidau daugybę metų, o iš Messinos sulaukiau 45 sekundžių skambučio

Kaip jau rašėme, neseniai buvo oficialiai paskelbta, kas netikėtai išsiskyrė Milano "Emporio Armani" bei ilgamečio komandos žaidėjo Nicolo Melli keliai.



Anksčiau buvo rašoma, kad krepšininką savo gretose ir toliau nori matyti tiek Italijos čempionų klubo vadovai, tiek vyriausiasis treneris Ettore Messina.

"Dizainerių" marškinėlius pastaruosius trejus metus, o taip pat 2012 – 2015-aisiais vilkėjęs aukštaūgis papasakojo apie išsiskyrimo su "dizaineriais" priežastis.

"Man nepatinka, kai rašoma, kad palikau Milano klubą. Net negalvojau apie tai, be abejo, būčiau pasilikęs.


Po Italijos čempionų titulo iškovojimo kalbėjau su Messina apie kontrakto pratęsimą bei jų balandį pateiktą pasiūlymą. Pasiūliau susitikti. Milane praleidau daugybę metų, buvau komandos kapitonas – tai juk kažką reiškia? Susitikimas buvo pozityvu.

Prieš kelias dienas sulaukiau 45 sekundžių trukmės Messinos skambučio, kuriame paaiškino, kad klubas nusprendė su manimi išsiskirti. Tai jų teisėtas pasirinkimas, tačiau man net nepaaiškino, kas įvyko" – skundėsi italas.

Pasirodė pranešimų, kad N.Melli veikiausiai kelsis į Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą Stambulo "Fenerbahče".

Praėjusiame Eurolygos sezone 33-ejų 205 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 24 minutes pelnė 7,3 taško (52,8 proc. dvit., 38,7 proc. trit., 57,7 proc. baudų), atkovojo po 4 kamuolius, atliko po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinko 9,6 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: