E. Atamanas: „Eurolyga yra NBA lygio turnyras“

E. Atamanas: „Eurolyga yra NBA lygio turnyras“

Atėnų „Panathinaikos“ komandos vyr. treneris Erginas Atamanas prieš sezono startą davė interviu „Eurohoops“ portalui ir kalbėjo apie ekipos pasiruošimą.



Turkas tikisi, kad pavyks apginti titulą.

„Visi šį sezoną bus agresyvesni prieš mus. Ypač išvykoje. Jie stengsis mus nugalėti, nes mes esame čempionai. Žinoma, mes būsime kietesni. Kiekvienose rungtynėse žmonės norės, kad mes ne tik laimėtume, bet sutriuškintume varžovą 20 ar daugiau taškų. Tai nėra lengva. Kartais gali laimėti rungtynes paskutinėmis sekundėmis, nors atrodė, jog tai bus lengvas pasivaikščiojimas.

Laimėjus Eurolygos ir Graikijos lygos titulus, visi kalba, kad „Panathinaikos“ yra favoritas. Bet reikia nepamiršti, kad kitos komandos taip pat sustiprėjo. Laukia sunkus sezonas. Kiekvienos rungtynės Eurolygoje yra tarsi finalas“, - kalbėjo E. Atamanas.


E. Atamanas taip pat pareiškė, kad Eurolyga yra NBA lygio turnyras.

„Kalbant apie Cedi Osmaną, jei tai būtų kitas žaidėjas, kuris dar neturėtų patirties Europoje, tokio ėjimo nedarytume. Tačiau Cedi turėjo gerą karjerą NBA, o jam dar tik 29 metai. Jis neatvyko į „Panathinaikos“ užbaigti karjeros, jis nori laimėti ir tobulėti. Jis čia, nes nerado to, ko ieškojo NBA. Jis nusprendė žaisti Eurolygoje, nes suprato, kad Eurolyga yra NBA lygio turnyras. Kartais net ir geresnis nei NBA reguliariojo sezono rungtynės“, - pasakojo specialistas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: