A. Trinchieri: „Sirgaliai mus stūmė į priekį“

A. Trinchieri: „Sirgaliai mus stūmė į priekį“

Kauno „Žalgirio“ komanda pergale atidarė Eurolygos sezoną. Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje Andrea Trinchieri auklėtiniai nugalėjo Barselonos „FC Barcelona“ krepšininkus 74:67 (21:14, 22:17, 7:17, 24:19).



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri džiaugėsi įspūdinga pergale.

„Tai buvo labai saldžios atidarymo rungtynės mūsų naujai komandai. Labai energingas pasirodymas, nežaidėme tobulai, bet žaidėme su įspūdinga energija, gera gynyba, kova. Nepataikėme daug lengvų metimų, bet žaidėme toliau. Puolime atkovojome 13 kamuolių. Tai labai svarbu ir davė mums papildomo pasitikėjimo.

Tai yra puiki pergalė prieš komandą, kuri turi neįtikėtinus žaidėjus, kaip Kevinas Punteris, Nicolas Laprovittola, Janas Vesely, Jabari Parkeris. Tai yra dar tik pradžia ir laimėjome nežibėdami, bet buvome solidūs.


Man žaisti „Žalgirio“ arenoje nėra staigmena, bet norėjau, kad nauji žaidėjai, kurie nėra žaidę Eurolygoje, tai pajaustų. Taip ir nutiko. Pozityvi energija, ypač, kai turėjome blogą trečiąjį kėlinį. Sirgaliai mus stūmė į priekį. Tai yra faktorius. Aš to ir norėjau“, - pasakojo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: