Š. Jasikevičius po pergalės: „Mus domina LeBronas Jamesas“

Š. Jasikevičius po pergalės: „Mus domina LeBronas Jamesas“

Fenerbahce nuotr.

Kaip jau rašėme, Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“ ekipa iškovojo antrą pergalę Eurolygoje. Ji svečiuose 83:78 (27:21, 19:16, 14:14, 23:27) pranoko Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.



Po mačo „Fenerbahče“ treneris Š. Jasikevičius juokavo apie dominantį Lebroną Jamesą bei negailėjo gražių žodžių komandos latviui Artūrui Žagarui, rašo Sarunas13lt.blogspot.com.

Apie rungtynes: „Išėjome į rungtynes su geru mentalitetu, buvo kovotojų dvasia. Pirmosiomis minutėmis nežaidėme teisingo krepšinio, bet antroji žaidimo dalis buvo visai kitokia, kuri mus vedė į priekį. Jie žaidė paprasta krepšinį, žaidė vienas už kitą, dalinosi kamuoliu, padėdavo vienas kitam gynyboje, atlikdavo geras pražangas ir susikrovė didžiulę persvarą. Turime labai pasimokyti, kaip galime taip gerai žaisti, o vėliau "Efes" išimti mus iš rungtynių. Tai sezono pradžia ir tikrai malonu iškovoti šią pergalę, o rytoj tikėkimės galėsime pasimokyti žiūrėdami vaizdo medžiagą“.

Apie naują papildymą: „Mus domina LeBronas Jamesas, kol kas sakė, kad negali atvykti, nes turi kontraktą ir įsipareigojimus Los Andželo "Lakers" komandai. Mes turėjome puikias rungtynes ir viskas kas jus domina yra gandai. Jūs jau išspausdinote 17 pavardžių, manau, kad rinkoje nebeliko pavardžių, kurių dar neįvardinote kas galėtų atvykti į "Fenerbahce". Gal norite pakalbėti apie šias rungtynes, o ne gandus. Ir tiesą pasakius suklydau, ne 17, o 27“.


Apie Žagarą: „Artūras bando užsitarnauti savo vardą, jūs turėtumėte pamatyti kaip jį mūša treniruotėse kiekvieną dieną. Vieną dieną jis išeina su kraujuojančia nosimi, kitą su prakirsta lūpa. Po rungtynių su "Olympiacos" maniau, kad jis vyks į ligoninę. Visi jį mušą, bet jis stovi už save, o pirmiausia jis turi išlikti sveikas. Šis vaikinas labai talentingas ir nuostabus krepšininkas. Tačiau jis buvo traumuotas ir jis turi būti sveikas. Šiandien buvo jo vakarėlis prieš tokius puikius gynėjus, kuriuos turi "Efes" komanda. Jis buvo faktorius šiose rungtynėse. Pirmiausias turime žiūrėti ar jis gali būti sveikas, nes jis treniruojasi fantastiškai. Tikėkimės, kad pirma jis bus bent jau kaip Valteris, jei tokį prisimenate, o tik po to Johnas Stocktonas“.

Apie klaidas: „Manau, kad šioje sezono stadijoje tiesiog vienu ar kitu būdu bandai išgyventi. Turime naują komandą, bei akivaizdu, kad keletą problemų. Tiesiog bandai laimėti, bet jeigu laimi ir nesimokai - nėra gerai, tačiau jei pralaimi ir mokaisi - tai labai gerai. Šiuo metu turime mokintis, todėl kartoju spaudos konferencijose, kad reikia žiūrėti kas mus daro gerais, o kas ne. Šiuo metu turime laimėti žaisdami bjauriai, nemanau, kad dabar gebėtume žaisti gražų krepšinį. Tam tikromis atkarpomis šiandien tikrai žaidėme labai gerai“.

Apie Birchą: „Aš nepaminėjau jo po rungtynių, bet jis buvo didžiulis faktorius, tiek gynyboje, tiek puolime. Jis žaidė paprastai, gynyboje jis labai atletiškas, o puolime žaidė paprastą žaidimą. Jis davė mums fiziškumo, atkovotų kamuolių, kurių reikia norint laimėti išvykoje“, - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: