„Žalgiris“ krito prieš „Olympiacos“

„Žalgiris“ krito prieš „Olympiacos“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė nesėkmę Eurolygos antrojo turo rungtynėse. Andrea Trinchieri komanda išvykoje rezultatu 68:74 (6:21, 18:14, 19:17, 25:22) nusileido Pirėjo „Olympiacos“.



Beveik keturias minutes trukusį taškų badą nutraukė reidą į baudos aikštelę surengęs Dovydas Giedraitis, tą patį pakartojo ir Ignas Brazdeikis, nugara į krepšį sėkmingai sužaidė Edgaras Ulanovas, bet puolimas strigo, o atsilikimas sparčiai augo – 6:21.

Baudos metimą įmetė Ignas Brazdeikis, Lukas Lekavičius smeigė tritaškį, o penkis taškus iš eilės surinko Alenas Smailagičius – 15:30. Sylvainas Francisco pasižymėjo keturiais taškais, D.Giedraitis ir Tyrone’as Wallace’as surengė sėkmingus reidus po krepšiu, o Bryantas Dunstonas tašką pelnė nuo baudų metimo linijos – 24:35.

D.Giedraitis smeigė tritaškį iš kampo ir užbaigė ataką metimu iš po krepšio, o Deividas Sirvydis pelnė keturis taškus iš eilės – 33:45. Laurynas Birutis įdėjo iš viršaus, tašką baudos metimu pridėjo Arnas Butkevičius, dviem pasižymėjo I.Brazdeikis, D.Sirvydis surinko tris taškus, o kėlinį taikliu dvitaškiu užbaigė A.Smailagičius – 43:52.


S.Francisco paleido taiklų tritaškį, po puolime atkovoto kamuolio pasižymėjo B.Dunstonas, o E.Ulanovas sumetė du baudų metimus – 50:59. D.Sirvydis pataikė tris tolimus metimus iš eilės ir pridėjo baudos metimą, metimą iš po krepšio įmetė L.Birutis, S.Francisco smeigė tritaškį ir komandas skyrė vos du taškai – 65:67. S.Francisco dar sumetė tris baudų metimus, tačiau perlaužti rungtynių nepavyko – 68:74.

„Žalgiris“: D.Sirvydis 17, S.Francisco 13, D.Giedraitis 9, A.Smailagičius 7, I.Brazdeikis 5, E.Ulanovas 4, L.Birutis 4, B.Dunstonas 3, L.Lekavičius 3, T.Wallace’as 2, A.Butkevičius 1, M.Mitchellas 0.

„Olympiacos“: S.Vezenkovas 17, E.Fournier 15.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: