Graikijos spauda: „Teisėjų dėka „Žalgiris“ sugrįžo į kovą“

Graikijos spauda: „Teisėjų dėka „Žalgiris“ sugrįžo į kovą“

Stopkadras ir Zalgiris.lt nuotr.

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė nesėkmę Eurolygos antrojo turo rungtynėse. Andrea Trinchieri komanda išvykoje rezultatu 68:74 nusileido Pirėjo „Olympiacos“.



Tuo metu Graikijos spauda po mačo kaltino teisėjus.

„Prie mačo baigties stipriai prisidėjo ir teisėjavimas, kuris šįkart buvo tiesiog gėdingas. Arbitrai tempė „Žalgirį“ į priekį, o jų dėka kauniečiai sugrįžo į kovą. To Eurolygoje neturėtų būti“, - rašė „Fos“.

„Nėra jokių abejonių, kad rungtynėms didelę įtaką darė teisėjų švilpukai, kurie ypač klydo rungtynių pabaigoje. Tik peržiūrų sistema leido išvengti dar daugiau klaidų“, - teigė „Live Sport“.


„Dominavome pirmoje mačo dalyje, tačiau antroje atsitrenkėme į Trinchieri vyrų pastatytą sieną. „Žalgiris“ kovojo, rodė charakterį, bet pabudo per vėlai. „Olympiacos“ turi problemų ne tik su traumuotais aukštaūgiais, bet ir žaidimo organizavimu perimetre“, - pareiškė „Sport24.gr”.

„Teisėjai nevaldė rungtynių ir švilpė net ir niekam nevykstant aikštelėje. Arbitrų pirminiai sprendimai po peržiūrų buvo pastoviai keitinėjami“, – rašo SDNA.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: