A. Trinchieri: „Mūsų tvarkaraštis sudėliotas taip, kad kelia nemažai streso“

A. Trinchieri: „Mūsų tvarkaraštis sudėliotas taip, kad kelia nemažai streso“

Kauno „Žalgiris“ pasitinka pirmąją šio sezono Eurolygos dvigubą savaitę. Antradienį kauniečiai susikaus su Bolonijos „Virtus“, o ketvirtadienį rungtyniaus su Milano „Emporio Armani“.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalino „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri.

„Pirmoji sezono dviguba savaitė. Dar vienas mačas išvykoje. Mūsų tvarkaraštis sudėliotas taip, kad kelia nemažai streso ir jaudulio.

„Virtus“ turi labai fizišką gynybą, panašią į „Olympiacos“. Jie turi vienus geriausių gynėjų visoje lygoje, tai Alessandro Pajolą ir Danielį Hackettą. Taip pat daug patirties ir talento turinčius Tornike Shengelia, Marco Bellineli bei Willą Clyburną.


Mums reikia pradėti labai solidžiai nuo pat ginčo kamuolio. Negalime sau leisti pasirodyti starte taip slogiai ir tuščiai, kaip tą darėme Pirėjuje.

Kalbant apie naujoko paieškas. Tai yra gandas iš Italijos ir man pasakė apie tai, kad neva domimės Kruize'u Pinkinsu. Aš tiesiog juokiuosi. Tai neįtikėtina. Kažkas išgėrė gerą butelį vyno ir ryte turėjo sunkias pagirias. Tai ne tik nėra tiesa, bet apskritai mes apie tai net negalvojame.

Taip, šis krepšininkas yra geras, bet mes esame pakankamai pasipildę šioje pozicijoje. Ar turime pasirašyti žaidėją, kad jis vairuotų autobusą? Esame patenkinti savo vairuotoju“, - kalbėjo italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: