R. Jokubaitis po karjeros rungtynių Eurolygoje: „Emocijos liejasi pro kraštus“ (VIDEO) (Žalgiriečių komentarai)



Jaunasis Kauno „Žalgirio“ komandos įžaidėjas Rokas Jokubaitis sužaidė karjeros rungtynes Eurolygoje, o kauniečiai Eurolygoje šventė pergalę prieš Berlyno „Alba“.

„Visą savaitę neblogai dirbome per treniruotes, aišku, antradienį turėjome rungtynes, o tie du sunkūs mačai prieš „Šiaulius“ padėjo susikoncentruoti, todėl šiandien išėjome susikaupę. Pataikėme metimus, negaliu sakyti, kad pagaliau pataikėme, bet pagavome gerą bangą. Manau, kad pirmoje rungtynių pusėje gerai dirbome gynyboje, jie kažkiek nepataikė“, – pasakojo lietuvis.

Jaunasis „Žalgirio“ įžaidėjas aikštėje praleido 22 minutes, pelnė 11 taškų (3/4 trit.) ir surinko 12 naudingumo balų. Žaidėjas pagerino asmeninį Eurolygos rezultatyvumo ir naudingumo balų rekordą.

„Pirmoje pusėje labai gerai jaučiaus, o antroje dalyje kažkiek sudegiau, nes padariau tokių klaidų, treneris turėjo priekaištų. Dabar galiu pasidžiaugti, tačiau sekmadienį žaidžiame prieš „Rytą“, reikia susikaupti ir žaisti iš naujo.



Nežinau, treneris turbūt matė, kad gerai jaučiausi, gal dėl to ir išleido. Tuo metu atrodžiau kaip geriausia opcija, po to gavosi kaip gavosi“, – kalbėjo kuklusis R. Jokubaitis.












BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: