Teisėjų pagarbos pasigedęs Šaras: „Esu patenkintas komandos kovingumu“ (VIDEO) (Z. LeDay komentaras)



Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius dalijosi mintimis po 91:96 pralaimėtų rungtynių Eurolygos lyderiams Stambulo „Anadolu Efes“.

„Žaidžiant tokį fantastinį krepšinį pritrūko detalių. Mes gynyboje kažko nepadarėme. Žinoma, žaidėme prieš tikrai geriausią komandą. Jie tas detales labai gerai išnaudojo ir mus nubaudė.

Dvejopas jausmas, nes pralaimi mačą, bet esi patenkintas žaidėjų kovingumu, nusiteikimu ir buvo tikėjimas, jog galime Stambule aplošti „Anadolu Efes“.

Antras kėlinys, aš manau, buvo tikrai blogas. Nesuprantami dalykai su nepadarytomis klaidomis, jau tos pačios dainelės. „Anadolu Efes“ pelnytų taškų vidurkis yra 88 taškai, mes negalime laimėti, jei nenuimame jų skaičių. Tą patį kalbėjome Madride, Atėnuose. Ir šiandien kalbame tą patį“, – teigė strategas.



Po mačo kauniečių specialistas nepagailėjo kritikos į rungtynių arbitrų daržą.

„Teisėjas traktavo, kad Nigelis Hayesas buvo viduje lanko, esančio baudos aikštelėje. Bet ne tame esmė. Iš švilpuko greičio matėsi, kad jis nepamatė momento. Nežinau, kaip jums atrodys, bet labai aiškiai matosi, kad teisėjas užtikrintas savo švilpuku, o kada - ne.

Viskas aišku – žaidžiame Stambule, prieš geriausią komandą. Nereikia apie tai šnekėti, man jokio skirtumo – bus baudos ar ne, aš turiu kovoti už savo vyrus“

Šaras pripažino, kad „Anadolu Efes" talentas Shane'as Larkinas leido šeimininkams perlaužti rungtynių eigą: „Visos didžios komandos kažkuriuo momentu pagerina gynybą ir perlaužia rungtynes. Dėl to pikta ir sunku. Atrodo, daug kuo likau patenkintas, bet pralaimėjome. Vėl grįžtame prie to, kad rezultatą lemia detalės, o mes labai daug detalių nepadarėme, dėl jo praleidome apie 30 taškų, kurių neturėjome praleisti."












Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: