Eurolygos dėmesio sulaukė „Žalgirio“ balsas A. Žiurauskas - tai žmogus, kuris sugeba užkurti 15 tūks. fanų (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ komandą galingu balsu įkvepiantis, o varžovams baimės įvarantis aktorius Andrius Žiurauskas prisiminė prisijungimo prie Lietuvos čempionų komandos istoriją bei pasidalino pikantiškomis savo darbo detalėmis.

„Mano įkvėpimas - fanai. Tas momentas, kai kiekvieną kartą žengiu ant parketo, aš pažiūriu į tribūnose susirinkusius žmones ir pagalvoju, kaip juos įkvėpti. Jūs galite pamatyti mane stovintį dvi minutes prieš rungtynes ir stebinti sirgalius.

Visa Lietuva, o ypatingai Kaunas, yra pakvaišę dėl „Žalgirio“. Tai yra dalykas, kuriuo mes tikrai didžiuojamės. Tai dalykas, kuriuo mes tikime, kuris mus vienija“, – pasakojo A. Žiurauskas.

Nuo 2004-ųjų „Žalgirio“ balsu tapęs aktorius prisiminė, jog dar auksiniais 1999-aisias buvo arti pirmojo prisilietimo prie komandos.



„Aš jau 1999-aisiais metais turėjau pakliūti į „Žalgirį“ ir vesti Eurolygos čempionų sutikimą. Gavau skambutį su tokiu pasiūlymu. Labai apsidžiaugiau ir šiek tiek išsigandau, pradėjau ruoštis, tačiau likus gal porai valandų, buvo pasirinktas kitas vedėjas. Visgi likimas yra likimas ir praėjus penkeriems metams atsidūriau „Žalgiryje“, – istorija pasidalino komandos balsas.

Pati Eurolyga „Žalgirio“ balsą pristato taip: „Tai žmogus, kuris sugeba prieš kiekvienas namų rungtynes užkurti 15 tūks. fanų. Jo ir fanų dėka, „Žalgirio“ arena tapo viena labiausiai bauginančių vietų krepšinio pasaulyje“












Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: