Fanai ir toliau piktinasi: aktyviai renka parašus ir tikisi, kad bus atšauktos Eurolygos rungtynės (Galvoja apie protestą)



Europą pasiekęs koronavirusas kėsinasi sutrikdyti ir krepšinio pasaulį.

Trečiadienį sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) Ekstremalių situacijų operacijų centras kreipėsi į Kauno „Žalgirį", rekomenduodamas atidėti penktadienį Kaune numatytas „Eurolygos" krepšinio rungtynes su Milano „AX Armani" arba jas žaisti be žiūrovų.

Ketvirtadienį SAM patikslino, kad nėra jokio tesinio pagrindo neleisti vykti šioms rungtynėms.

„Žalgirio" vadovas Paulius Motiejūnas patvirtino, kad situacijos rimtumą supranta, tačiau rungtynės vyks ir jos vyks su sirgaliais.



Į tai sureagavo ir krepšinio sirgaliai, kurie renka parašus, jog būtų atšauktos penktadienio rungtynes Kaune. Iki ketvirtadienio vakaro yra surinkta 1300 parašų.

Jie taip pat galvoja prieš rungtynes rengti protestą ir taip išsakyti savo nuomonę.

„Sveiko proto vardan, Mes žemiau pasirašiusieji, ryšium su Corona viruso plitimu Šiaurės Italijos vis didėjančios teritorijos dalyje, prašome atidėti iš anksto numatytas krepšinio varžybas tarp Milano Emporio Armani bei Kauno Žalgirio krepšinio klubo. Atkreipdami dėmesį , kad realus viruso inkubacinis periodas yra ne mažiau 14 dienų, todėl praktiškai neįmanoma garantuoti, kad nei žaidėjų, nei palaikančiųjų sirgalių , kurie atvyktų iš Italijos, tarpe neatsiras užkrato židinių, kurie Kauno Žalgirio arenoje būtų pragaištingi, bei galimai sukeltų neadekvačiai didelę užkrato tikimybę. Prašome laikyti susidariusią situaciją force majoure situacija", - rašo Peticijos.lt autorius Mindaugas Maciulevičius.

Pasirašyti galite ČIA.









Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: