Eurolyga: „Žalgiris“ – „AX Armani“ (Vaizdo transliacija)



Kauno „Žalgirio" krepšininkai penktadienį Eurolygos 26-ojo turo rungtynėse namuose išbandys jėgas su Milano „AX Armani" komanda.


Ginčo kamuolys bus išmestas 20.00 val. Lietuvos laiku.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA




Lietuvos čempionų ekipos varžovas - Milano klubas „AX Armani" iš Italijos. Ettores Messinos treniruojama „AX Armani" komanda išgyvena ne geriausius laikus. Eurolygoje per pastarąsias septynerias rungtynes ji laimėjo tik kartą. Tuo metu Šarūno Jasikevičiaus treniruojami žalgiriečiai per pastarąsias dešimt Eurolygos rungtynių laimėjo 7 sykius ir yra pasirengę toliau kilti turnyro lentelėje. Italijos klube rungtyniauja Artūras Gudaitis, tačiau Kaune jo nepamatysime. Krepšininkas nesveikuoja ir liko Milane.

„Milano ekipa – viena talentingiausių Eurolygos komandų, – rungtynių išvakarėse kalbėjo Š. Jasikevičius. – Jos žaidimas banguoja, kaip ir daugelio ekipų. „AX Armani" turi žaidėjų, kurie gali nuspręsti susitikimo baigtį. Turime pirmiausia koncentruotis į gynybą ir tęsti gerą dinamiką."

Saugantis pasaulyje siaučiančio koronaviruso visi į rungtynes atvykstantys žiūrovai tikrinami, prie pagrindinių įėjimų įrengtos palapinės, kuriose aistruolių kūno temperatūra tikrinama termovizoriais. Jei šie užfiksuos aukštesnę nei įprastą kūno temperatūrą, asmuo bus dar kartą patikrintas atskirai ir, rezultatams pasitvirtinus, jis į „Žalgirio" areną nebus įleistas.


Dėl šių priemonių sumažintas įėjimų į „Žalgirio" areną skaičius: visi srautai kreipiami per pagrindinius pirmo ir trečio aukšto įėjimus.

//




style="display:none;" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="3472783777"> //




style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-e7-8+97-di-b1" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="5015274760"> //









Krepsiniozinios.lt ir Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: