Š. Jasikevičius nusivylęs savo komanda: „Tai absoliuti impotencija. Sunku matyti tokius veidus“ (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ banga buvo prislopinta Sankt Peterburge, kur po dramatiškos kovos po pratęsimo Eurolygos 28-ajame ture 75:76 (27:12, 14:25, 12:10, 13:19, 9:10) buvo pralaimėta vietos „Zenit“ komandai.

Po mačo „Žalgirio“ vyriausias treneris Šarūnas Jasikevičius neslėpė apmaudo.

„Jaučiasi didžiulis nusivylimas. Turėjome 48 valandas pasiruošti. Nežinau, kur pramiegojau, kur nepasakiau, kur nepadariau.

Čia yra Eurolyga. Labai didelis emocinis pakilimas po pergalės antradienį. Ir kažkoks nesuprantamas krepšinis, kai tave apstumdo, dominuoja.



Teko mūsų svarbiausią žaidėją išimti po 2-3 atakų, nes jis galbūt nesuprato, kokio fiziškumo rungtynės laukia ir nesuprato per visas rungtynes. „Zenit“ ekipai galima pralaimėti, tai normali komanda – autsaideriai ar ne, čia kitas klausimas, bet kai atsisuki į asistentus ir klausi, su kuo reikėtų žaisti, nes niekas nieko negali, taip jau buvo senokai.

Sunku matyti tokius veidus, tokią impotenciją. Net nebuvo ant ko užsikabinti. Mūsų vaikiškumas išlindo ir reikia pripažinti, kad nusivylimas yra tikrai didžiulis.

Jockas Landale'as buvo vienintelis žmogus, kuris parodė kažkokią kantrybę. Jis praleido pradžioje 2-3 laisvus metimus puolime, kuriuos tikrai galėjo lupti. Bet jei žmogus kantrus, dirba, toliau stengiasi, čia jau neturi nieko bendro su krepšiniu. Tai jau gyvenimo taisyklės – turi kantriai siekti savo tikslo. O paskui jam tikrai sekėsi: sužaidė gerai, fantastiškai. Ir dar negavo pagarbos, nes kiekvienoje abejotinoje situacijoje teisėjai švilpė „Zenit“ naudai.“, - pasakojo Šaras.

„Zenit“ treneris Xavi Pascualis: „Žaidėme su komanda, kuri šiuo metu demonstruoja savo geriausią krepšinį. „Žalgiris“ turi energijos, jo taktika – viena geriausių Europoje. Susitikimo pradžioje turėjome problemų puldami, varžovai mūsų žaidėjus išgaudydavo. Dėl to atakos sulėtėdavo. Tai mus nustebino, nors tam ir buvo0me pasirengę. Bet galiausiai ir puolime, ir gynyboje mums pavyko pademonstruoti charakterį. „Grįžome į rungtynes“ ir pamažu parodėme, ko esame verti“.









Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: