J. Bertomeu: „Mūsų prioritetas – sužaisti visas likusias rungtynes“



Praėjo jau daugiau nei savaitė nuo Eurolygos turnyro sustabdymo, o turnyro ateitį ir toliau gaubia niūrūs debesys.

Elitinio Senojo Žemyno turnyro vadovas Jordi Bertomeu duodamas interviu atskleidė, kad vis dar tikisi, kad koronaviruso grėsmė artimiausiu metu bus likviduota, o klubai galės tęsti kovas tiek likusiuose šešiuose reguliaraus sezono turuose, tiek atkrintamosiose, tiek ir finalo ketverto varžybose, kurios numatytos Vokietijos Kelno mieste.

"Finalo ketverto varžybų scenarijus gegužės mėnesį - vis dar ant mūsų stalo. Akylai stebime situaciją visoje Europoje ir, žinoma, esame apsvarstę įvairiausius variantus, bet kol kas vis dar tikimės, kad finalo ketvertas įvyks taip kaip buvo numatyta", - optimistiškai kalbėjo Eurolygos vadovas.

J.Bertomeu taip pat paragino klubus atstovaujančius legionierius neišsilakstyti namo.



"Nėra tokios Eurolygos taisyklės, kuri kažkokiu būdu ribotų klubų legionierių išvykimą, tai kiekvieno individualus sprendimas. Vis tik raginčiau komandų legionierius neskubėti vykti namo, kadangi visų pirma šiuo metu tai pavojinga sveikatai, o antra - jeigu situacija stabilizuosis jiems reikės būtų tikriems, kad grįžti laiku jie sugebės", - įspėjo J.Bertomeu.

Primename. kad Eurolyga sustabdė turnyrą iki reguliaraus sezono pabaigos likus šešiems turams.

Jeigu optimistinis Eurolygos vadovų planas išsipildytų, aštuonios pajėgiausios komandos dar žaistų ketvirtfinalius iki trijų pergalių, o vėliau sektų finalo ketverto varžybos.










Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: