T. Robinsonas lieka R. Kurtinaičio auklėtiniu iki sezono pabaigos („Chimki“ direktoriaus komentaras)



Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities "Chimki" klubas nutarė iki sezono pabaigos pasilikti amerikietį Thomasą Robinsoną, kuris buvo pasikviestas mėnesiui pakeisti traumuotą Jeremy Evansą.

"Robinsonas lieka iki sezono pabaigos. Jis pastarosiose rungtynėse pasirodė iš gerosios pusės, - sprendimą pakomentavo Rusiojos komandos generalinis direktorius Pavelas Astachovas. - Jam yra ties kuo padirbėti, nėra taip lengva įsilieti sezono eigoje. Tačiau jo energija mums labai pravertė ir nutarėme pasilikti jį iki sezono pabaigos."

Eurolygoje T.Robinsonas sužaidė ketverias rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 11 minučių, įmesdavo 4,3 taško (61,5 proc. dvit.), sugriebdavo 3,3 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 4,5 naudingumo balo.

VTB Vieningoje lygoje 29 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas sužaidė tik du mačus, iš kurių pirmame buvo "tuščias", o susitikime prieš Saratovo "Avtodor" per 17 minučių pelnė 16 taškų, atkovojo 5 bei perėmė 2 kamuolius ir surinko 16 efektyvumo balų.













Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: