„Chimki“ vadovas ramina gerbėjus: su A. Švedu vyksta sėkmingos derybos

Euroleague.net nuotr.



Kaip jau rašėme, Rimo Kurtinaičio treniruojamo Maskvos srities "Chimki" klubo lyderio Aleksejaus Švedo agentas Obradas Fimičius neatmeta galimybės, kad rusas sugrįš į NBA lygą.

"Aleksejaus sugrįžimo į NBA galimybė? Lygos klubai rodo jam dėmesį kasmet, - dienraščiui "Izvestija" pareiškė O.Fimičius. - Neatmetu galimybės, kad jei Eurolygos sezonas bus užbaigtas anksčiau laiko, o NBA pratęs sezoną, Švedas gali atsidurti vienoje į čempionės titulą pretenduojančių komandų."

Taip pat jis patvirtino, kad krepšininku domisi trys garsios Eurolygos komandos.

Tačiau Rusijos klubo generalinis direktorius Pavelas Astachovas penktadienį pranešė, kad su A.Švedu vyksta sėkmingos derybos dėl kontrakto pratęsimo.



"Švedas - geriausias rusas krepšininkas ir mūsų komandos lyderis. Žinoma, pageidaujame, kad jis liktų su mumis ir džiugintų gerbėjus savo žaidimu, - teigia "Chimki" vadovas. - Mes jau turėjome išankstines derybas, derinome detales, šiuo metu šis klausimas sprendžiamas.

Visgi šiuo metu pirmiausia rūpinamės vieni kitų sveikata. Tačiau procesas vyksta, o viskas atrodo gana optimistiškai. Tiesiog dabartinėje nepriognozuojamoje situacijoje išvis sunku spręsti tokius klausimus. Reikia pirmiausia suvokti, kas bus ateityje."

Šiame Eurolygos sezone 31 metų 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę pelnė 21,4 taško (47,3 proc. dvit., 32,9 proc. trit., 89,2 proc. baudų), atkovojo 2,7 kamuolio, atliko 6,2 rezultatyvaus perdavimo, išprovokavo 5,2 pražangos ir rinko 19,4 naudingumo balo.













Eurobasket.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: