Š. Jasikevičius ir „Fenerbahce”: ar realu, kad Šaras gali pakeisti Ž. Obradovičių? (Apklausa)



Penktadienį turkų žiniasklaida pranešė, kad Stambulo "Fenerbahče" klubas siūlo garsiajam treneriui Željko Obradovičiui naują kontraktą su gerokai mažesniu atlyginimu.

Anot šaltinio, nuo 2013 metų šalies vicečempionų komandoje dirbančiam serbui pasiūlyta 1,65 mln. eurų už sezoną, o tai būtų 50 proc. mažiau nei dabartinė jo alga.

Tuo tarpu kitas turkų šaltinis buvo pranešęs, kad "Fenerbahče" ketina išsiskirti su Ž.Obradovičiumi, o į vyriausiojo trenerio postą prisivilioti Kauno "Žalgirio" strategą Šarūną Jasikevičių.

Krepšiniožinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar tikite, kad Šaras liks "Žalgirio" ekipoje ir kitą sezoną:



Primename, kad šį sezoną ne kartą "Fenerbahče" fanai reikalavo Ž. Obradovičiaus galvos ir pokyčių. Didelė dauguma norėtų vietoje Ž. Obradovičiaus matyti Kauno „Žalgirio“ strategą Šarūną Jasikevičių.

„Mes norime Jasikevičiaus!“, - trumpai ir aiškiai „Twitter“ paskyroje pareiškė „Fenerbahce“ fanas Yagmuras.

„Jei Željko pasitrauks, turime kviestis Šarą. Gal ne dabar, bet vasarą - būtinai“, - reikalauja „Fenerbahče“ sirgalius.

„Šaras yra labai atsidavęs krepšiniui. Manau, kad Jasikevičius labai daug išmoko iš Željko Obradovičiaus. Jis tikrai bus kitas Obradovičius. Norėtumėme jį jau dabar matyti pas save“, – turkų fanas Mustafa rašė „Twitter“.

Primename, kad Šaras yra ne kartą patvirtinęs, kad yra patenkintas dirbdamas LKL čempionų komandoje.

„Niekada nebuvau arti išvykimo. Aš nuolat kartoju, bet niekas manimi netiki: kodėl turėčiau palikti geriausią vietą? Nežinau, ar taip bus amžinai, bet tai nesvarbu. Aš myliu Kauną ir nenoriu išvykti. Man svarbiausia dirbti su teisingais žmonėmis“, - teigė Šaras.











Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: