CSKA vadovas apie N. Milutinovo atlyginimą: „Kodėl 9 mln. eurų, o ne 18?“



Kaip jau rašėme, Pirėjo "Olympiakos" komandos lyderis Nikola Milutinovas po šio sezono taps laisvuoju agentu ir paliks Graikijos komandą, kuriai atstovavo nuo 2015 metų.

Šeštadienį paskelbta, kad aukštaūgis apsivilks Maskvos CSKA komandos marškinėlius. Kaip praneša Eurohoops, Eurolygos čempionai su N.Milutinovu siusitarė dėl trejų metų trukmės kontrakto, pagal kurį jis per sezoną uždirbs po 3 mln. eurų.

Šia žiniasklaidoje pasirodžiusia informacija pasipiktino Rusijos klubo prezidentas Andrejus Vatutinas.

"Na, žinoma, milijonai eurų, na, aišku, tai CSKA. Kodėl 9? Rašykite 18 milijonų, - pareiškė "armiečių" vadovas. - Ekonomikoje viskas griūna, blogos naujienos veja viena kitą, apribojimai pratęsiami, o CSKA traukia milijonus iš spintelės prie lovos.Mes juk iš kitos planetos.



Dėl karantino ir saviizoliacijos nepamenu, kada paskutinį kartą buvau paėmęs rašiklį, kad ką nors pasirašyčiau.

CSKA, kaip ir kitiems Eurolygos klubams, dabar kur kas svarbiau rasti kompromisą dėl atlyginimų išmokėjimo esamiems žaidėjams."

Rusai serbą bandė įsigyti jau ne pirmus metus, o pernai buvo skelbiama, kad jis jau "viena koja" Maskvoje, tačiau galiausiai graikai nesutiko paleisti lyderio jokiomis sąlygomis.

Šiame Eurolygos sezone 25 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 25 minutes pelnė 10,3 taško (65,6 proc. dvit., 76,5 proc. baudų), atkovojo 8,2 kamuolio (3,6 - puolime), atliko 1,2 rezultatyvaus perdavimo, išprovokavo po 4 pražangas ir rinko 19,2 naudingumo balo.










Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: