„Real“ planuose - NBA į Eurolygą iškeitęs „Bayern“ vidurio puolėjas

Euroleague.net nuotr.



Viso pasaulio sportas įskaitant ir krepšinį dėl koronaviruso grėsmės ir toliau vegetuoja, o platesnes pinigines net ir tokioje situacijoje turintys klubai ieško kur efektyviau "užmesti meškeres" ieškant pastiprinimo ateinančiam sezonui.

Vieno užsienio portalo šaltinių duomenimis "karališkasis" Madrido "Real" klubas intensyviai domisi galimybe persivilioti Eurolygoje pirmą sezoną savo karjeroje žaidusį "centrą" iš JAV Gregą Monroe.

29-erių metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas 2019-ųjų vasarą iš už Atlanto persikėlė į Miuncheno "Bayern" komandą ir debiutavo Eurolygoje.

Tiesa, ilgametis NBA žaidėjas daug kartų pergalės skonio elitiniame Europos krepšinio turnyre iki koronaviruso, kuris sustabdė turnyrą, taip ir neparagavo - su 8 pergalėmis Vokietijos čempionai rikiavosi priešpaskutiniai.



G.Monroe nuo 2010-ųjų metų rungtyniavo NBA, o Eurolygoje šį sezoną jo statistika vidutiniškai per 24 minutes siekė 12,9 taško, 6,8 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo, 1,3 perimto kamuolio bei 16,8 efektyvumo balo.













Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: