Pasipiktinęs CSKA lyderis: kaip rengiatės mane priversti baigti sezoną, jei nemokėsite visos algos?

Euroleague.net nuotr.

Eurolygos čempionės Maskvos CSKA komandos lyderis Mike'as Jamesas sukritikavo klubų ir žaidėjų profsąjungos susitarimą apie atlyginimų krepšininkams sumažinimą dėl koronaviruso pandemijos.



"Kaip jūs galite mane priversti baigti sezoną, bet nemokėti pilno atlyginimo? Visa tai man neturi jokios prasmės. Ir kaip galima mano kontrakto trukmę prailginti mėnesiui ir tuo pačiu sumažinti algą? Visa tai skamba, tarsi norėtumėte išsaugoti savo pinigus", - "Twitter" paskyroje piktinosi amerikietis.

Pagal neseniai paskelbtą susitarimą, jei sezonas bus atnaujintas, krepšininkų kontraktai automatiškai pratęsiami iki 2020 metų liepos 31 dienos, o 80 proc. atlyginimų privalo būti išmokėti iki rugpjūčio 15-os. Sezoną nutraukus, žaidėjų kontraktai turi būti laikomi pasibaigusiais, o 80 proc. atlyginimų taip pat turi būti išmokėti iki rugpjūčio 15 dienos.

Kaip neseniai rašėme, 29-erių metų 185 cm ūgio įžaidėjas patenkintas savo vaidmeniu Rusijos komandoje ir yra linkęs suraityti parašą ant naujosios sutarties.


Eurolygoje M.Jamesas šį sezoną vidutiniškai per 29 minutes renka 21,1 taško, atkovoja 3,3 kamuolio, atlieka 4,3 rezultatyvaus perdavimo bei fiksuoja 20,9 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: