CSKA vokietis - apie Eurolygos sezono pratęsimą bei žaidėją, prieš kurį sunkiausia gintis

Euroleague.net nuotr.

Maskvos CSKA komandos naujokas Johannesas Voigtmannas skeptiškai žiūri į galimą dėl koronaviruso pristabdyto Eurolygos sezono atnaujinimą.



"Pirmiausia į tai žiūrėjau optimistiškai, bet dabar Eurolygos varžybų atnaujinimą vertinu skeptiškai, - teigia vienas Vokietijos rinktinės lyderių. - Mano manymu, situacija Europoje ir pasaulyje smarkiai gerėja. Laiko dar yra, Eurolyga pagarsino savo planą, pažiūrėsime, kaip pavyks. Bet tai realizuoti bus sunku.

Iš žaidėjo pozicijos galiu pasakyti, kad po pusantro mėnesio ne komandoje vėl susikaupti ir žaisti yra nelengva, nes prarandamas ryšys. Jei baiginėsime sezoną, visa tai atrodys keistai. Reikia palaukti, bet aš į tai žvelgiu skeptiškai."

Paklaustas, prieš kurį žaidėją jam sunkiausia gintis, aukštaūgis nedvejodamas įvardijo Barselonos "Barcelona" ekipos lyderį iš Juodkalnijos Nikolą Mirotičių.


"Man atsakymas akivaizdus. Tai - Nikola Miirotičius. Jei net giniesi puikiai, jis tau vis tiek sumes 15 taškų. Eurolygoje jis yra geriausias sunkusis krašto puolėjas su didžiuliu atotrūkiu."

Šiame Eurolygos sezone J.Voigtmannas vidutiniškai per 22 minutes įmesdavo 7,7 taško (56,3 proc. dvit., 41 proc. trit.), sugriebdavo 5,2 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,4 naudingumo balo.

VTB Vieningoje lygoje 27 metų 214 cm ūgio taikliarankio centro rodikliai kiek solidesni - 8,6 pelnyto taško (56 proc. dvit., 48,7 proc. trit.), po 4 atkovotus kamuolius, 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir 11,3 efektyvumo balo per 19 minučių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: