„Fenerbahče“ prezidentas: Željko komandą galės treniruoti tiek, kiek norės

Nors šį sezoną Željko Obradovičiui pakankamai sunkiai sekėsi rinkti pergales Eurolygoje, o buvo ir ne vienos itin apmaudžiai pralaimėtos rungtynės, pergalę jau turint savo kišenėje, panašu, kad serbas su Stambulo "Fenerbahče" klubu gali sietį ateitį kiek tik norės.



Bent jau taip išsireiškė Turkijos grando prezidentas Ali Kočas, kurio pasitikėjimo kreditas, nepaisant prastų atkarpų šiame sezone, treneriu nei kiek neišseko.

"Željko "Fenerbahče" galės treniruoti tiek, kiek norės. Tai jo namai. Mes ir sezono eigoje kelis kartus norėjome pratęsti kontraktą, tačiau jo sprendimas buvo palaukti iki sezono pabaigos", - visišką pasitikėjimą 60-mečiu krepšinio specialistu demonstravo Stambulo klubo prezidentas.

Eurolygos vadovai vis dar svarsto sezono pratęsimo ir užbaigimo scenarijus šią vasarą, tačiau tuo A.Kočas jau netiki, todėl šiuo metu galvoja tik apie tolimesnę ateitį.


Primename, kad "Fenerbahče" prieš Eurolygos sezono "užšaldymą" turnyrinėje lentelėje rikiavosi aštuntoje vietoje ir jeigu atkrintamosios prasidėtų nebeužbaigiant reguliaraus sezono kovų ji ketvirtfinalyje susitiktų su to paties miesto "Anadolu Efes".





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: