„Zenit“ vadovas nustūmė gandus apie naujų žaidėjų paieškas

Euroleague.net nuotr.

Žiniasklaidoje atsirandant vis daugiau pranešimų apie įvairių klubų žingsnius kaip niekad anksti prasidėjusiame žaidėjų turguje, Sankt Peterburgo "Zenit" klubo generalinis direktorius Alexanderis Tserkovny suskubo paneigti visus gandus susijusius su jo vadovaujamos komandos naujų žaidėjų paieškomis.



Eurolygoje šį sezoną rungtyniavusio klubo vadovas išsakė griežtą poziciją. Anot jo, klubas nesiims jokių aktyvių veiksmų formuojant sudėtį ateinančiam sezonui iki kol nebus priimtas galutinis Eurolygos sprendimas dėl šio sezono užbaigimo bei dar vienos svarbios priežasties.

"Mes vis dar laukiame Eurolygos sprendimo dėl šio sezono užbaigimo, o kalbant apie ateinantį sezoną visų pirma turime žinoti, kur rungtyniausime - Eurolygoje ar Europos taurėje, tik tuomet pradėsime ieškoti sprendimų atnaujinant sudėtį", - žiniasklaidai kalbėjo A.Tserkovny.

Primename, kad debiutinis "Zenit" sezonas Eurolygoje nebuvo rožėmis klotas. Prieš jį sustabdant dėl koronaviruso Rusijos klubas vos su 8 pergalėmis žengė turnyrinės lentelės dugne.


Ne ką geriau sekėsi ir vietinėse VTB Vieningosios lygos pirmenybėse, kur su 8 pergalėmis ir 10 nesėkmių "Zenit" rikiavosi tik septintoje vietoje.





Eurobasket.lt (Euroleague.net nuotr.)

Video rekomendacijos: