A. Nočioni mano, kad F. Campazzo turi puikią progą išpildyti savo svajonę

 Euroleague.net nuotr.

Buvęs ilgametis Argentinos rinktinės krepšininkas ir Madrido "Real" komandos narys Andresas Nočioni tiki jo tautiečio Facundo Campazzo galimybėmis jau šią vasarą persikelti į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygą.



Duodamas interviu užsienio žiniasklaidai 40-metis argentinietis teigė, kad "Real" atakų organizatorius F.Campazzo šį sezoną suspindo ryškiausiomis spalvomis, todėl dėmesys iš NBA klubų šio žaidėjo adresu yra dėsningas.

"Manau, kad "Real" šią vasarą turės išklausyti NBA klubų pasiūlymus, kurie domisi Facundo. Labai realu, kad kai kurie stipriausios pasaulio lygos klubai atsižvelgdami į jo žaidimą šį sezoną tikrai norės pamatyti jį ant NBA parketo. Žaidėjams taip pat yra labai sunku apsispręsti ir numatyti koks sprendimas yra teisingas. Facundo nuo pat vaikystės į NBA žiūrėjo, kaip į svajonės išsipildymą. Nenoriu teigti, kad jis būtinai turi keltis už Atlanto, bet, kad šiuo metu yra optimalus laikas gerai apmąstyti šią galimybę, tai tiesiog faktas", - kalbėjo Argentinos krepšinio legenda.

Primename, kad 29-erių metų 181 cm ūgio kamuolio virtuozą F.Campazzo savo gretose norėtų matyti Dalaso "Mavericks" ir San Antonijaus "Spurs" komandos.


Šį sezoną Eurolygoje įžaidėjo vidurkiai siekė 9,9 taško ir 7,1 rezultatyvaus perdavimo, ACB lygoje – atitinkamai 10 ir 5.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: