„Maccabi“ lyderis nesilaikys karantino sąlygų: jei galima žaisti, galima ir pasivaikščioti parke

Euroleague.net nuotr.

Vienas Tel Avivo "Maccabi" lyderių Scottie Wilbekinas pareiškė, kad neketina laikytis karantino sąlygų po sezono atnaujinimo.



"Sakau visiems, kad neliksiu namie, - "Twitteryje" parašė amerikietis. - Viskas paprasta. Jei dabar pakankamai saugu, kad galėtum žaisti, tuomet ir saugu eiti pasivaikščioti į parką. Lyga turi apsispręsti, kaip yra iš tiesų."

Šiame Eurolygos sezone 27 metų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 26 minutes pelno 16,1 taško (43,5 proc. trit.), atkovoja po 2 bei perima 1,2 kamuolio, atlieka 3,4 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuoja 4,2 pražangos ir renka 15,8 naudingumo balo.

Kaip jau rašėme, Izraelio krepšinio lygos direktorių taryba priėmė nutarimą atnaujinti pirmenybes birželio mėnesį. Varžybos dėl koronaviruso pandemijos buvo sustabdytos kovo viduryje.


Iki gegužės 17 dienos legionieriai turi grįžti į savo klubus, kurie turės praeiti dviejų savaičių karantiną.

Birželio pradžioje komandos turi surengti treniruočių stovyklas, kurios truks tris savaites, o atnaujintos pirmenybės startuos birželio 20 dieną, kai startuos 22-asis turas.

Tiesa, "Maccabi" atstovai iš karto pareiškė, kad jei bus atnaujintos ir Eurolygos varžybos, jie Izraelio čempionų titulo negins.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: