NBA klubų medžiojamas A. Švedas atmetė Kinijos komandos pasiūlymą

Euroleague.net nuotr.

Kaip jau rašėme, Rimo Kurtinaičio treniruojamo Maskvos srities "Chimki" klubo generalinis direktorius Pavelas Astachovas pareiškė, kad komandos lyderis ir vienas brangiausių Europos krepšininkų Aleksejus Švedas pasiliks Rusijos ekipoje, jei tik negaus labai rimto pasiūlymo iš NBA.



Tačiau vasarą laisvuoju agentu tapsiančiu rusu domisi ne vien stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

Apie savo kliento planus papasakojo žaidėjo agentas Obradas Fimičius.

"Kelias pastarąsias dienas buvo daug spekuliacijų dėl A.Švedo ateities. Ne paslaptis, kad į laisvųjų agentų rinką jis žengia kaip vienas geriausių Europoje rungtyniaujančių krepšininkų, - teigia O.Fimičius. - Nemažai klubų skambino sužinoti apie jo pasiekiamumą. Neseniai atmetėme Kinijos komandos pasiūlymą kitam sezonui.


Švedas komfortiškai jaučiasi Chimkuose, tačiau prieš paskelbdami planus atidžiai išnagrinėsime visus variantus ir priimsime Aleksejui palankų sprendimą."

Šiame Eurolygos sezone 31 metų 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę pelnė 21,4 taško (47,3 proc. dvit., 32,9 proc. trit., 89,2 proc. baudų), atkovojo 2,7 kamuolio, atliko 6,2 rezultatyvaus perdavimo, išprovokavo 5,2 pražangos ir rinko 19,4 naudingumo balo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: