„Zenit“ centras C. Iversonas: rungtynės prieš „Žalgirį“ buvo vienos geriausių šiame sezone

Euroleague.net nuotr.

Eurolygos debiutantės Sankt Peterburgo "Zenit" komandos vidurio puolėjas Coltonas Iversonas papasakojo, kokios rungtynės buvo geriausios šiame sezone.



"Manau, mes pradėjome žaisti labai gerai iškart prieš tai, kai Eurolygos sezoną pristabdė, o Vieningosios lygos - išvis nutraukė, - teigia amerikietis. - Vienos geriausių rungtynių buvo namie prieš "Žalgirį", tai buvo paskutinis mačas.

Varžovams tai buvo labai svarbus susitikimas, kad liktų atkrintamųjų varžybų zonoje. Taip kad jie labai norėjo laimėti. O mes žaidėme su nauju treneriu, pratinomės prie sistemos, iš naujo prisitaikėme vienas prie kito.

Manau, tos rungtynės įrodė, kad galime žaisti. Kai laimėjome, man atrodė, kad galime šį sezoną užbaigti labai pakiliai. Deja, varžybas po to pristabdė."


Minėtą mačą Rusijos klubas dramatiškai laimėjo rezultatu 76:75, o C.Iversonas įmetė 14 taškų, sugriebė 3 atšokusius kamuolius, išprovokavo 6 pražangas ir pasižymėjo 14 naudingumo balų.

Eurolygoje 30 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 16 minučių pelno 5,6 taško, atkovoja 4,6 kamuolio, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą ir renka 8,3 efektyvumo balo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: