J. Bertomeu ramiai sureagavo į „Panathinaikos“ grasinimus: atsiras kitas klubas

Kaip jau rašėme, Atėnų "Panathinaikos" savininkas Dimitris Giannakopoulos vėl svarsto komandos perėjimą iš Eurolygos į FIBA Čempionų lygą. Apie tai pranešė viena iš verslininkui priklausančių žiniasklaidos priemonių.



Pažymima, kad D.Giannakopoulas pasisakė už Eurolygos 2019-2020 metų sezono pratęsimą. Birželio 3 dieną jis surengs spaudos konferenciją, kurioje papasakos apie varžybų nutraukimo finansines pasekmes bei klubo ateitį Eurolygoje ir Graikijos pirmenybėse.

Šią situaciją pakomentavo Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu.

"Tai ne pirmas kartas, kai girdime panašius dalykus."Panathinaikos" atveju svarbu išlikti kantriems, sugebėti su jais kalbėti ir padėti, kad jie būtų pastebėti, - teigia J.Bertomeu. - Bet ir "Panathinaikos" puikiai suvokia, kad jiems nėra geresnio scenarijaus nei Eurolyga, yra tik kur kas blogesnis scenarijus. Tai akivaizdu visiems.


Jei "Panathinaikos" paliks Eurolygą, jo vietą užims kitas klubas. Jau turėjome Trevizo "Benetton" ir Sienos "Montepaschi".

"Panathinaikos" jau anksčiau grasino pereiti į Čempionų lygą po ilgai trukusio konflikto su Eurolygos vadovybe. Tuomet pusės sugebėjo užglaistyti visus nesutarimus, ir Graikijos čempionai liko pajėgiausiame Senojo žemyno krepšinio turnyre.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: