K. Hinesas po 8 metų Maskvoje paliko CSKA ir persikėlė į Milaną

Euroleague.net nuotr.

Maskvos CSKA krepšinio klubo kapitonas amerikietis Kyle‘as Hinesas nusprendė palikti Rusiją. Nauju jo klubu taps Milano „AX Armani“.



Italijos ekipos prezidentas ir vyriausiasis treneris Ettore Messina įtikinėja krepšininką pasirašyti dvejų metų sutartį. Milano komanda – viena iš nedaugio Eurolygoje, kuri patvirtino kitų metų biudžetą, todėl komandos vadovybė žaidėjų rinkoje gali sau leisti elgtis agresyviai.

K. Hinesas Maskvos komandoje rungtyniavo nuo 2013 metų. Per tą laiką jis su ekipa tris kartus iškovojo Eurolygos taurę ir šešis sykius tapo Vieningosios lygos čempionu.

Įdomu, jog savo karjerą Europoje K. Hinesas pradėjo nuo Italijos. 2008 m. jis pasirašė sutartį su mažai girdėta „Veroli“ ekipa.


CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas patvirtino, jog K. Hinesas palieka komandą.

„Apgailestaudamas turiu pasakyti, kad naujiena apie Hineso išėjimą yra tiesa. Kyle‘as ryte paskambino man, treneriui, kitiems iš klubo, pranešė komandos draugams, jog nori naujų iššūkių, nori pakeisti aplinką po septynių sėkmingų sezonų Maskvoje. Jo sutartis galiojo iki kitų metų vasaros, tačiau joje buvo numatyta išpirkos galimybė. Sunku susitaikyti su šia naujiena, anksčiau norėjome pratęsti bendradarbiavimą, bet žaidėjas nuomonės nepakeitė.“, - sakė A. Vatutinas.






Alfa.lt

Video rekomendacijos: