Italų spauda patvirtino, kad N. Weileris-Babbas domino „Žalgirio“ ekipą (VIDEO)

Foto: Baumann

Prieš mėnesį krepšinio naujienų portalo „Sportando“ žurnalistas Luca D'Alessandro pranešė, kad į Kauno „Žalgirio“ akiratį papuolė amerikietis Nickas Weileris-Babbas.

Šią informaciją dabar patvirtino ir Italijos krepšinio žurnalistas, kuris teigia, kad krepšininko agentas nuolat palaikė ryšį su „Žalgirio“ vadovais, tačiau derybos baigėsi nesėkmingai.

Krepsiniozinios.lt šaltiniai teigia, kad krepšininkas buvo tik, kaip atsarginis planas, jei būtų išvykęs Thomas Walkupas.

Šiuo metu atletas yra arti persikėlimo į Miuncheno „Bayern“.



24 metų 196 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną rungtyniavo Liuvigsburgo „MHP Riesen“ klube. Jam tai buvo pirmasis sezonas profesionalo karjeroje.

Vokietijos čempionate krepšininkas vidutiniškai pelnė po 13,2 taško, atkovojo po 4,5 ir perėmė po 1,1 kamuolio, atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 13,9 naudingumo balo.

Verta paminėti, kad T. Walkupas yra tokio pat tipo žaidėjas, kaip ir N. Weileris-Babbas.

Gynėjas prieš atvykstant į Europą, žaidė „Iowa“ universitete, kur per paskutinius trejus metus vidutiniškai įmesdavo po 7,7 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio bei atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: